Portofoliu

Image

totulpentruagricultura.ro

SC HortiTom SRL este una dintre cele mai dinamice companii de pe piața de inputuri profesionale pentru legumicultură și consultanță agricolă profesională din România.
Colaboram cu branduri de renume Nunhems, BSR, NaanDanJain, Bejo, Vilmorin, Clause, Seminis, Syngenta recunoscute ca principalele producatoare de material saditor pe plan international,firme ce investesc enorm in tehnologia si cercetarea semintelor, acordand o mare atentie procesarii semintei.

Web development & design,Magazine online

brutariamoaramaria.ro

Brutaria Moara Maria
Povestea Brutăriei Moara Maria s-a născut acum 25 de ani din dragostea unui om pentru grâne și pentru sărbătoarea numită „pâine”. El a scris o poveste despre omenie, despre familie, despre bucuria de a munci pământul și de a-i culege roadele pe care mai apoi, le-a transformat în motiv de a ne adună cu toții la masă. Au fost 25 de ani în care povestea fiecărei pâini începea în lanul de grâu, trecea prin Brutăria Moara Maria, apoi ajungea în casele tuturor.

Web development & design,Optimizare Seo,Magazine online

Image

carsworld.ro

Cars World este o platforma de stiri axata pe industia auto,care isi propune sa aduca in atentia utilizatorilor noutati, inovatii,de la lansari de noi modele,istoria si evolutia unor branduri cu renume in aceasta industie.

Web development & design

alexcatering.ro

Alex Catering Group S.R.L Cu o experienta din anul 2005 am reusit sa ridicam serviciile noastre la nivel de arta. Ne-am ghidat dupa o filozofie simpla: fiecare client este unic si special. Pentru ca suntem constienti de importanta fiecarui eveniment organizat, Alex Catering trateaza cu respect, maxima implicare si seriozitate toti clientii, indeplinind cu exigenta fiecare cerinta legata de serviciile de catering. Ne recomanda calitatea produselor ce le oferim si putem spune cu mandrie "Clientii au revenit la noi, fie ca am organizat o petrecere, o aniversare sau o nunta cit si un eveniment nedorit de genul pierderii unei persoane dragi".

Web development & design,Optimizare Seo

Image

xalwind.com

XAL WIND este furnizorul dumneavoastra de energie eoliana, care asigură transport complet, inpsectia si intretinerea turbinelor Vestas, Nordex, Micon

Web development & design

Contact

Sa discutam despre proiectul tau.

    Clientii nostri:

    Copyright © 2023 Special Soft Toate drepturile rezervate.

    Suna pentru detalii!

    Trimite-ne un mail!